Eveniment marca CJ Argeș: Dracula Fest cu cetatea lui Țepeș închisă!

50

Consiliul Județean Argeș a demonstrat încă o dată că poate întrece cea mai penibilă situație! Sâmbătă a avut loc Dracula Fest, eveniment organizat de CJ Argeș la poalele Cetății Poienari, obiectiv turistic închis de aproape doi ani din cauza urșilor.

Deși cetatea este un loc asimilat cu Vlad Țepeș – Dracula, CJ Argeș nu s-a gândit nicio secundă că evenimentul dedicat, într-un fel sau altul, domnitorului valah nu poate fi vizitat de către turiști chiar în timpul festivalului.

“La poalele cetății Poenari s-a desfășurat astăzi a XI-a ediție a Festivalului DRACULA FEST, manifestare ce se încadrează în seria de activități din cadrul Sărbătorilor Argeșului și Muscelului.

În tihna lemnului mocnit în foc, în timp ce se degustau bucatele alese, s-a depănat ca în fiecare an legenda Hereșoaiei și a celor 7 arefeni, feciorii săi, care au sărit în sprijinul domnitorului Vlad Țepeș pentru apărarea țării” s-au lăudat CJ Argeș pe pagina de Facebook.

“Reușită” cu câțiva spectatori

Ca eșecul sa fie deplin, numărul persoanelor prezente aproape a putut fi numărat pe degete. Mai exact, Dracula Fest a strâns câteva zeci de persoane, chiar cu mult mai puține decât la o zi de comună.

“Centrul Cultural Județean Argeș și-a dat concursul la reușita acestui eveniment, participând cu instrumentiști ai Orchestrei „Doina Argeșului” și invitații lor, alături de solistul Grațian Bădescu.

Andrei Păunescu a însuflețit atmosfera cu ritmuri de chitară, iar seara s-a încheiat cu proiecția în aer liber a filmului „Vlad Țepeș”. Ne revedem la următoarea ediție!” au mai scris comunicatorii CJ Argeș pe rețeaua de socializare.