Evenimentele culturale sunt ținute la secret de directorii de la Câmpulung!

11

Evenimentele culturale sunt ținute la secret de directorii de la Câmpulung! Cum să funcționeze cultura în Câmpulung dacă cei de se ocupă zi de zi de acest domeniu, nu vor să anunțe pe reprezentanții mass-mediei locale la evenimente. Cum să fie public la festivalurile și spectacolele care sunt organizate pe plan local sau de cei de la județ, dacă nimeni nu scoate o vorbă, iar dacă sunt întrebați de jurnaliști se inflamează și refuză categoric orice dialog!

Unul dintre așa-zișii oamenii de cultură care are obligația morală să instruiască tinerii, viitorul acestui oraș este Liviu Cioacă. Prins cu tot felul de activități politice sau culturale în interesul personal apelează la jurnaliști doar are nevoie de vreo promovare și atunci totul cu un scop precis. Cum omul vrea o funcție chiar importantă pe la județ, după ce în viziunea sa PNL va ajunge la guvernare, nu vrea să supere pe nimeni și se pare orice eveniment promovat înseamnă un capital de imagine doar pentru PSD.

Dar când vine vorba despre funcția sa, pentru că acesta conduce o casă de cultură care figurează doar pe hârtie este la ordin în fața mai marilor de la județ iar pe plan local este jupân.