prima-proinstal
Obiectiv de Argeș
Dacia Duster

Examen pentru permis în Argeș. Modificare de ultimă oră!

Zeci de candidați vor susține astăzi examenul practic pentru obținerea permisului la Câmpulung, într-o sesiune suplimentară, a anunțat în urmă cu puțin timp prefectul Radu Perianu. Pentru a reduce timpul între proba teoretică și cea practică, s-a luat decizia ca șase examinatori ai Serviciului Permise Argeș să participe la examenele din orașul de la poalele Mateiașului.

„50 de candidați vor fi testați, pe traseu, astăzi la Câmpulung după ce au trecut de proba teoretică a examenului pentru permis. Pe trasele stabilite, ei vor avea ocazia să demonstreze dacă sunt pregătiți să devină șoferi cu drepturi depline. La sesiunea suplimentară participă 6 examinatori al Serviciului de Permise Argeș. Scopul este să reducem timpul de așteptare între cele două probe, așa cum s-a mai întâmplat. Comparația o fac cu perioada de început a mandatului meu de prefect când am apelat și la examinatori din alte județe. Astfel, am reușit să nu mai avem candidați nevoiți să aștepte patru luni, sau chiar cinci luni, ca să meargă la traseu. Le doresc succes tuturor candidaților de astăzi și le mulțumesc colegilor SPCRPCIV Argeș pentru implicare!” a transmis prefectul Perianu.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
Abonează-te la știri
Introdu adresa ta de email și primește săptămânal un email cu cele mai importante știri!
© 2024 Ziar Obiectiv.
Powered by VA Labs