prima-proinstal
Obiectiv de Argeș
Dacia Duster

Exclusiv! AUR Câmpulung își decapitează președintele! A provocat scandalul Bulevardului Pardon!

Fostul candidat AUR și fost arhitect șef al Primăriei Câmpulung a intrat în dizgrațiile conducerii formațiunii politice conduse de George Simion! Anca Coșa, artizan al unor lucrări monstruase în prima Capitală a României, denunțător al primăriței Lasconi în scandalul Bulevardului Pardon, soția șefului de la Direcția de Monumente pe regiunea Sud-Muntenia, este la un pas de a ieși pe ușa din dos a Alianței pentru Unirea Românilor.

Motivele nu se referă la scandalurile prezente, respectiv atacarea autorizației de construire la celebrul bulevard care traversează centrul orașului sau mutilarea zonei centrale a Piteștiului prin avizul dat pentru construirea unor blocuri și supraetajarea Hotelui Muntenia, ci totul se rezumă la lipsa de implicare și cuvintele aruncate în derizoriu la conducerea formațiunii la nivel național.

În urmă cu ceva luni, arhitecta Coșa a participat la o acțiune AUR, unde au participat și mai mulți lideri naționali ai formațiunii. Și-a găsit cu cine să vorbească… Claudiu Târziu. Da, da, nenea ală rău de gură și pus pe muncă. Acesta avea o situație cu activitățile filialelor și organizaților din Argeș, cu a candidaților pentru primării sau consilii locale etc.

La Câmpulung… activitate zero. Pardonul era șantier, reacții ioc din partea membrilor AUR în scandalul momentului. Astfel, Târziu a încercat să discute cu Anca Coșa despre ce se întâmplă în orașul de la poalele Mateiașului. De aici începe distracția: timorată inițial, poate din cauza funcției pe care o avea Târziu, Coșa a dat-o în bâlbâială. „Păi să vedeți, păi s-a întâmplat, păi… păi”. Fostul prim-șef al AUR nu a renunțat și a decis să continue „interogatoriul”. Băgată în corzi, Anca Coșa a început să ridice, din ce în ce mai mult, tonul la superiorul său pe linie de partid. Bineînțeles că acesta s-a enervat, a „trimis-o” spre origini și a vorbit cu filiala argeșeană să alcătuiască o nouă conducere pentru AUR câmpulung.

Încă nu s-a întâmplat. A fost și nunta lui Simion. Dar, potrivit surselor noastre, în scurt timp Coșa va fi dată afară din AUR Câmulung. Rămâne de văzut cine va fi pus în locul arhitectei și ce se va întâmpla cu organizația locală până 2024.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
Abonează-te la știri
Introdu adresa ta de email și primește săptămânal un email cu cele mai importante știri!
© 2024 Ziar Obiectiv.
Powered by VA Labs