Exclusiv! Când va avea loc Analogue Festival – Ediția a II-a?

Analogue Festival, cel mai mare festival din zona Sud-Muntenia, va avea loc în perioada 25-27 august, au anunțat organizatorii evenimentului. După succesul răsturnator de anul trecut, când zeci de mii de persoane au participat la Analogue Festival, Centrul Cultural Mioveni pregătește și anul viitor surprize și artiști de renume din țară, dar și din afară, care vor urca pe scenă.

Analogue Festival a reușit chiar de la prima ediție, desfășurată între 2 și 4 septembrie, în peisajul spectaculos al Platoului Făget, din Mioveni (județul Argeș), să atragă un public foarte numeros. Peste 30.000 de participanți din regiune, dar și din alte județe ale țării, au venit la festival și s-au bucurat de un line-up de excepție dar și de multele activități care, împreună cu organizarea foarte bună, au animat locul de desfășurare și l-au transformat în cel mai apreciat festival din regiunea central-sudică a țării.

 

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
Abonează-te la știri
Introdu adresa ta de email și primește săptămânal un email cu cele mai importante știri!
© 2024 Ziar Obiectiv. Powered by VA Labs, Hosted by VA Host.