prima-proinstal
Obiectiv de Argeș
Dacia Duster

Exclusiv! Cine i-a turnat pe stăpânii de sclavi din Mihăești? Detalii șocante!

O nouă rețea de sclavie a fost descoperită de anchetatori în comuna argeșeană Mihăești, iar un bărbat șii fii acestuia au ajuns în arest. Potrivit anchetatorilor, începând din anul 2019, un suspecții ar fi racolat două persoane cu handicap și le-au obligat să apeleze la mila publicului în gări, trenuri sau în stațiile de autobuz din județele Argeș, Dâmbovița, Constanța, Mehedinți, Sibiu, Timiș și Covasna.

CITEȘTE ȘI: PITEȘTI. VIDEO INCREDIBIL! ÎN MIEZ DE NOAPTE ARUNCAU CU OUĂ ÎN MAȘINI! ȘAPTE TINERI – AMENDAȚI!

De asemenea, una dintre victime, când nu era trimisă la cerșit de către „stăpânii” de sclavi era foțată să facă curățenie și să aibă grijă de cureta și locuința bărbaților. Mai mult, aceasta dormea într-o dubă abandonată în curte, în condiții greu de descris. Și mai halucinant este faptul că cei trei inculpați aveau un target impus pentru victime, iar dacă acestea nu strângeau sumele cerute, erau bătute cu bestialitate.

Potrivit unor surse judiciare, totul s-a aflat de prima persoană care ar fi fost raculată de cei trei rromi din Mihăești. Din câte se pare, după o perioadă, aceasta a reușit să fugă într-un moment în care cei trei nu ar fif ost prin preajmă și a mers direct la Poliție și a povestit iadul prin care a trecut. Acesta a fost momentul în care anchetatorii au intrat pe fir, iar în urmă cu două zile procuorii și polițiștii au făcut o percheziție la domiciliul „stăpânilor” și i-au ridicat pe aceștia.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului sau pe Tik Tok

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
Abonează-te la știri
Introdu adresa ta de email și primește săptămânal un email cu cele mai importante știri!
© 2024 Ziar Obiectiv.
Powered by VA Labs