prima-proinstal
Obiectiv de Argeș
Dacia Duster

EXCLUSIV! CRIMĂ MICEȘTI: CUM A REUȘIT O PERSOANĂ RELIGIOASĂ SĂ FACĂ PĂCATUL SUPREM?

Credincios, naționalist și o persoană care milita împotriva restricțiilor impuse în ultima perioadă, este profilul făcut de cunoscuți al ciminalului de la Micești care și-a ucis tatăl cu sânge rece. Crescut de bunici, în credința ortodoxă, T.T. a dat dovadă, într-un episod de nervi, că tot ceea ce a învățat pe parcursul anilor nu a mai contat și a băgat un cuțit în gâtul propriului tată. Potrivit surselor noastre, tânărul avea obiceiul de a consuma alcool și droguri recreaționale, dar nimic nu prevestea violența de care a dat dovadă în cursul zilei de ieri, dovadă fiind și postările făcute pe profilul personal, prin care milita împotriva restricțiilor și pentru o persoană publică susținută de AUR pentru a prelua șefia Guvernului.

Crescut de bunică în valorile creștine

Încă din primii ani de viață, tânărul a fost adus la bunici după ce păriții săi s-au despărțit. Bărtrânii l-au crescut în valorile creștine, valori pe care le-a păstrat până în ziua în care și-a ucis tatăl. Deseori se lua la ceartă cu internauții „necredincioși” și aducea argumente. La un moment dat, bunicul a pierit din cauza unei boli necruțătoare, dar bunica a continuat să îl învețe despre viață și despre cum să își facă o un rost. La un momenbt dat a fost plecat în străinătate, după ce a făcut facultatea, dar s-a întors în țară după ceva ani. În tot acest timp, a făcut cunoștință cu alcoolul și „iarba”, motiv pentru care la reîntoarcerea în țară nu a putut să își mențină un serviciu stabil, motiv, care din câte se pare ar fi fost și obiectul conflictului dintre tânăr și tatăl său.

De la o simplă ceartă, la crimă

De la o simplă discuție în contradictoriu s-a ajuns la crimă, în cursul serii de ieri, când un tânăr și-a înjunghiat tatăl în gât cu un cuțit. Din câte se pare, T.T., în vârstp de 29 de ani din Pitești, a mers cu tatăl său la o locuință pe care o dețin în comuna Micești, iar la un moment dat între cei doi a pornit un conflict spontan. Tânărul, și-a ieșit din minți când bătrânul i-a reproșat despre comportamentul său față de familie, părinții tânărului fiind separați de mai mulți ani, moment în care T.T. și-a ieșit din minți, a pus mâna pe un cuțit și l-a înjunghiat pe tatăl său în zona gâtului.

Bătrânul lăsat într-o baltă de sânge

Bătrânul a picat secerat la pământ, iar tânărul a plecat la un vecin, lăsându-l pe tatăl său într-o baltă de sânge. Bărbatul i-a povestit consăteanului ceea ce a făcut, iar acesta a alertat imediat autoritățile. La fața locului s-au deplasat oamenii legii și un echipaj medical. Odată ajunși la locuința celor doi, medicii nu au mai putut face nimic pentru tatăl tânărului. Sângerase până și-a dat ultima suflare.

Polițiștii l-au găsit pe criminal în locuința vecinului care a anunțat autoritățile și a fost luat pe sus și dus la audieri, unde și-a recunoscut fapta. După cercetările de la fața locului și declarațiile vinovatului și a martorilor, T.T. a fost reținut de pentru 24 de ore, iar în cursul zilei de astăzi a fost prezentat judecătorilor de la Tribunalul Argeș care au dispus arestul preventiv pentru 30 de zile.

„În baza art.226 alin.1 C.pr.pen. admite propunerea formulată de Ministerul Public, Parchetul de pe lângă Tribunaul Argeş. În baza art.226 alin.2 C.pr.pen., rap.la art.223 alin.2 C.pr.pen., dispune luarea măsurii arestării preventive, pentru o perioadă de 30 de zile, începând cu data de 31.10.2021, până la data de 29.11.2021, inclusiv, faţă de inculpatul T.I.T. În baza art.275 alin.3 C.pr.pen., cheltuielile judiciare avansate de stat rămân în sarcina acestuia. În temeiul art.275 alin.6 C.pr.pen., suma de 626 lei reprezentând onorariul apărătorului din oficiu, avocat R.C., se avansează din fondurile speciale ale Ministerului Justiţiei. Cu drept de a formula contestaţie în termen de 48 de ore de la pronunţare. Pronunţată în Camera de Consiliu, azi 31.10.2021, ora 13:30 la Tribunalul Argeş Secţia Penală se arată în minuta judecătorilor.

 

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
Abonează-te la știri
Introdu adresa ta de email și primește săptămânal un email cu cele mai importante știri!
© 2024 Ziar Obiectiv.
Powered by VA Labs