prima-proinstal
Obiectiv de Argeș
Dacia Duster

Exclusiv! Criminalul din Mălureni – adus în fața judecătorilor! Decizia magistraților!

Criminalul din Mălureni, care și-a ucis cu sânge rece prietenul de pahar în urmă cu două nopți, își va petrece următoarele 30 zile în arest preventiv, au decis în urmă cu puțin timp judecătorii de la Tribunalul Argeș. După ce a fost reținut în cursul zilei de ieri, bărbatul a fost prezentat instanței, iar la propunerea procurorilor, magistrații argeșeni au dispus ca acesta să fie trimis înspatele gratiilor.

CITEȘTE ȘI: PITEȘTI. BĂRBAT ÎNJUNGHIAT MORTAL DE O PROSTITUATĂ ȘI „PEȘTELE” EI! DETALII ȘOCANTE!

„Admite propunerea formulată de Ministerul Public, Parchetul de pe lângă Tribunalul Arges. În baza disp. art. 226 Cod pr. pen., rap. la art. 223 alin. 2 Cod pr. pen. dispune arestarea preventivă, pe o perioadă de 30 de zile, începând cu data de 03.07.2023 şi până la data de 01.08.2023, inclusiv, a inculpatului Toma Nicolae. În baza art. 275 alin. 3 C. proc. pen., cheltuielile judiciare avansate de stat rămân în sarcina acestuia. În temeiul art. 275 alin.6 C.proc.pen., onorariul în cuantum de 340 lei, cuvenit avocatului din oficiu Gheorghe Gabriel Tudor, conform împuternicirii avoca?iale nr. 3448/03.07.2023, , se va avansa din fondurile MJ. Cu drept de contestatie în 48 de ore de la pronun?are/comunicare. Pronuntată în sedinta camerei de consiliu, astăzi, 03 Iulie 2023, ora 12.00 la Tribunalul Argeş – Secţia Penală” se arată în decizia magistraților.

Vă reamintimn bărbat din Mălureni și-a pierdut viața în noaptea dinspre sâmbătă spre duminică după ce a stat preț de câteva ore cu un vecin la mai multe pahare de băutură, iar la un moment dat a fost înjunghiat din senin de către omul cu care a împărțit mai multe pahare. În ceea ce se anunța o seară de vorbit și stat în curte la răcoarea serii din vară, totul s-a terminat cu o crimă care a oripilat o întreagă comunitate.

Din primele informații, se pare că bărbatul a mers la vecinul său, iar pe parcursul serii și nopții dinspre sâmbătă spre duminică, amândoi au consumat o cantitate deloc neglijabilă de alcool, chiar combinând băuturile, iar după miezul nopții, aproximativ pe la ora 2:00 noaptea, cei doi s-au luat la ceartă pe o neînțelegere mai veche. După ce și-au adresat cuvinte grele, musafirul, un bărbat de 39 ani, a pus mâna pe un cuțit și l-a lovit pe bărbatul de 67 ani. Rănile au fost atât de grave încât victima a murit pe loc.

După conflict, fratele agresorului a sunat la 112, iar la fața locului s-a deplasat un echipaj SAJ care a încercat să îi salvese viața victimei. Din nefericire, au fost nevoiți să declare decesul.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului sau pe Tik Tok

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
Abonează-te la știri
Introdu adresa ta de email și primește săptămânal un email cu cele mai importante știri!
© 2024 Ziar Obiectiv.
Powered by VA Labs