Exclusiv! Doi liberali piteșteni, în luptă pentru Primăria Pitești!

52

Doi liberali piteșteni, unul intrat de curând în politică și celălalt cu state vechi în politica locală se luptă pentru a fi desemnați candidatul peneliștilor pentru Primăria Pitești. Este vorba de Mihai Coteț și Ana Stan!

Ana Stan a candidat în 2012 la alegerile parlamentare împotriva lui Daniel Constantin, moment în care a reușit un scor foaret bun. În 2015, în urma succesului de la algerile precedente, notărița a vrut să candideze din partea Partidului pentru Argeș și Muscel, dar din anumite motive a renunțat cu câteva luni înainte de scrutin. Ana Stan a intrat pe 1 martie 2019 în PNL Argeş, moment în care și-a anunțat și intenția de a candida pentru fotoliul de primar al Piteștiului.

Mihai Coteț a intrat în urmă cu câteva luni în PNL Pitești. Încă de la început, acesta a fost numit în Biroul Politic Municipal, iar la scurt timp și-a anunțat public intenția de a candida pentru Primăria Pitești. Mai mult, liberalul și-a arătat această intenție de față cu membrii din conducerea națională a PNL, inclusiv de față cu Ludovic Orban.

Pentru mulți, Coteț reprezintă o soluția viabilă. Am putea spune chiar oportună în acest moment, când sunt apreciați și sunt căutați oameni noi.

Decizia finală va fi luată în aproximativ o lună, moment în care se va face un sondaj de opinie pentru a vedea cine are o notorietate și o intenție de vot mai mare.