Exclusiv! Emanuel Soare: „Instituția la care am dat concursul este…”

141

Emanuel Soare a făcut lumină în cazul concursului pentru a deveni funcționar public. Prefectul județului Argeș a declarat că a participat și a luat concursul pentru un post la Casa de Pensii București.

„Nominalizarea mea a fost o surpriză. Dacă mă gândesc, în urmă cu trei, patru luni nici eu nu mă gândeam că o să ajung aici. În cadrul PNL, a fost o competiție internă pentru această funcție, dar, probabil în urma anlizei acestei candidaturi, acestea nu au fost luate în calcul, iar în urmă, s-a luat decizia.

Trebuia să găsesc și eu un concurs și am luat localitățile din jurul nostru. M-am înscris, în prima fază, la un concurs pe care l-am găsit la Albeștii de Muscel. Probabil că m-am grăbit. După înscriere am studiat cerințele postului și m-am uitat pe competențele mele, am cerut puncte de vedere și am constatat că pot apărea inadvertențe. Având în vedere presiunea care s-a creat pe acest subiect, am decis să îmi retrag dosarul. Pur și simplu mi-am retras doasrul.

Evident, din acel moment a trebuit să iau de la capăt acest demers. M-am uitat cu atenție la cerințele postului, pe termenele legale în care se mai puteau depunde dosarele și am găsit un concurs unde am considerat că pot să mă înscriu.

Am participat la concurs, am luat proble. Instituția la care am dat concursul este Casa de Pensii București.” a declarat Emanuel Soare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here