prima-proinstal
Obiectiv de Argeș
Dacia Duster

Exclusiv! FC Argeș a adus un internațional! „Nu joacă numele, joacă echipa!”

Alexandru Răuță a semnat oficial cu FC Argeș în urmă cu puțin timp și va evolua în următorul campionat în echipa formată de antrenorul Alexandrul Pelici. După zece ani, mijlocașul a revenit la echipa la care s-a format și a declarat în exclusivitate pentru Obiectiv de Argeș că a ales să facă acest pas pentru a pune umărul ca „vulturii” să revină în primul eșantion fotbalistic.

„Am ales Piteștiul pentru că e acasă și am vrut să stau lângă familie. Am avut oferte în Liga I, dar am vrut să vin la FC Argeș pentru a reveni în eșantionul principal, locul unde FC Argeș merită să fie. Am venit cu sufletul, aici am crescut de la vârsta de opt ani, până la 20. Nu am mai plecat în străinătate. Vreau să întind o mână de ajutor. Principalul scop este să promovăm, ambițiile sunt mari, iar campionatul se așteaptă a fi unul greu” a declarat Răuță.

alexandru rauta 1 scaled 1

Cât despre lot, noul „vultur” alb-violet a spus că este unul foarte bun, cu jucători de prima ligă, dar trebuie ca echipa să găsească rapid o omogenitate pentru a obține rezultate bune. „Este un lot bun, cu jucători de Liga I. Nu joacă numele, joacă echipa în primul rând. Sper ca toți jucătorii să conștientizeze că au ajuns la FC Argeș și să își ajute echipa să își îndeplinească obiectivul” a adăugat Răuță.

Alexandru Răuță a evoluat în perioada 2010-2013 la FC Argeș, iar ulterior a jucat sub semnele CS Mioveni, Pandurii, Poli Iași, Voluntari, Dinamo, Hermannstadt, ia în sezonul trecut a jucat în Arabia Saudită la Ohod Al-Medina. Potrivit transfermarkt.com, mijlocașul este cotat la 550.000 euro pentru transfer.

 

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
Abonează-te la știri
Introdu adresa ta de email și primește săptămânal un email cu cele mai importante știri!
© 2024 Ziar Obiectiv.
Powered by VA Labs