prima-proinstal
Obiectiv de Argeș
Dacia Duster

Exclusiv! Mesaj de susținere de la colegi pentru polițistul local aflat în comă de peste 12 orel

În seara de 4 noiembrie 2023, unul dintre polițiștii locali piteșteni, în timp ce își făcea datoria, a fost victima unei agresiuni grave și este în comă de peste 12 ore! Aseară, în jurul orei 21:45, C.S. în vârstă de 55 de ani, polițist local la Ordine Publică din 2007, a surprins, în timp ce patrula în zona centrală, un tânăr care a spart o sticlă de bere pe stradă, în dreptul Colegiului Național “I.C.Brătianu”.

CITEȘTE ȘI: DE CE COSTĂ O STAȚIE DE AUTOBUZ DIN PITEȘTI 41.000 EURO? RĂSPUNSUL PRIMĂRIEI: E SECRET!

Polițistul i-a atras atenția asupra comportamentului – act de vandalism în spațiul public. Cu agresivitate, bărbatul în vârstă de 20 de ani, cu domiciliul în Moșoaia, l-a lovit în zona feței, prin surprindere. În urma loviturii, polițistul local a căzut și a fost izbit cu capul de asfalt, rămânând inconștient. C. S. este în operație craniană, iar pronosticul este rezervat. Autorul este reținut și s-a întocmit dosar penal pentru infracțiunea de ultraj.

„Această situație este de neimaginat și ne aduce aminte de curajul de care dau dovadă zi de zi cei care asigură ordinea și siguranța în comunitatea noastră. În acest moment dificil, sperăm la recuperarea rapidă a polițistului local și suntem alături de familia sa. Ne exprimăm respectul pentru toți cei care servesc comunitatea noastră și vă îndemnăm să le arătați sprijinul și recunoștința pe care o merită” este mesajul transmis de Primăria Pitești.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
Abonează-te la știri
Introdu adresa ta de email și primește săptămânal un email cu cele mai importante știri!
© 2024 Ziar Obiectiv.
Powered by VA Labs