Exclusiv! Se pregătește mazilirea puciștilor din PNL Argeș!

7

Conducerea liberalilor argeșeni și piteșteni pregătesc excluderea din partid a pucștilor! Mai mulți membrii liberali, au început să comenteze pe la colțuri și „să arunce săgeți” otrăvite la adresa conducerii PNL Argeș după ce Radu Perianu & co au fost dați jos din fruntea organizației locale.

Avrămescu și Păltineanu – primii vizați

După o perioadă de analiză și de speranță că puciștii se vor liniști, se pare că s-a ajuns la limita răbdării și aceștia vor fi eliminați din rândurile PNL Pitești. Potrivit unor surse, capi de listă vor fi Tiberiu Avrămescu și fostul șef DIPI – George Păltineanu.

Tiberiu Avrămescu – fost consilier local PNL

Cei drept, cei doi au stat și au privit din exterior la ultimele alegeri locale și parlamentare. Spre exemplu, Tiberiu Avrămescu, ofticat că nu a mai prins un loc eligibil pentru Consiliul Local, mergea în fața liberalilor în 2016 și îndemna lumea să voteze… PSD, ALDE sau chiar pe omul pe care îl înjura (printre dinți, direct nu prea avea voie) la conferințele de presă, respectiv Tudor Pendiuc.

Dat fiind faptul că în acest an sunt două scrutine electorale, liberalii ar fi bine să își adune forțele, să scape de „stricăciunile” din partid și să găsească o modalitate să își scoată electoratul la vot.