prima-proinstal
Obiectiv de Argeș
Dacia Duster

Exclusiv! Tragdie în Curtea de Argeș! A murit strivit de un tractor!

Un bărbat și-a pierdut viața în urma unui accident rutier petrecut în urmă cu puțin timp pe strada Anghelești din municipiul Curtea de Argeș. Din primele informații, se pare că șoferul unui tractor ar fi pierdut controlul volanului, a ieșit de pe carosabil și s-a răsturnat cu utilajul. În urma evenimentului acesta a rămas încarcerat sub autoutilaj. Victima a fost a fost scoasă de sub tractor de către pompieri în stare de inconștiență, iar medicii ajunși la fața locului au început imediat manevrele de resuscitare. În ciuda zecilor de minute de eforturi, aceștia au fost nevoiți să declare decesul.

La fața locului au intervenit  pompierii pentru a-l scoate pe bărbat dintre fiarele contorsionate, dar și pentru asigurarea măsurilor de prevenire și stingere a incendiilor. De asemenea, oamenii legii s-au deplasat pentru demararea cercetărilor în urma cărora vor fi stabilite cauzele exacte ale accidentului.

„Sesizare de tractor răsturnat în municipiul Curtea de Argeș, strada Anghelești. În urma incidentului o persoană ar avea nevoie de îngrijiri medicale, posibil și descarcerare. Intervin pompierii de la Detașamentul Curtea de Argeș cu o autospecială de intervenție și o ambulanță SMURD de prim ajutor calificat” potrivit ISU Argeș.

Știre în curs de actualizare!

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
Abonează-te la știri
Introdu adresa ta de email și primește săptămânal un email cu cele mai importante știri!
© 2024 Ziar Obiectiv.
Powered by VA Labs