Faimoșii de la Exatlon, petrecere până în zori la Trend Studio

43

Cu doar două zile înainte de Crăciun, Faimoșii au respectat promisiunea pe care au făcut-o pe vremea când încă erau în Republică Dominicană și au decis să facă o reuniune de pomină, în clubul inaugurat de Adrian Blidaru, la Pitești.

Deși Adrian Blidaru a lansat invitația tuturor colegilor săi de la Exatlon, nu au reușit să ajungă chiar toți, însă o mare parte dintre ei au răspuns prezent la emoționantul eveniment, dar și la prilejul revederii.

La petrecere și-au făcut apariția Cristi Pulhac, alături de soția să, Raluca, Mirel Drăgan, Yamato Zaharia, Roxana Vancea, artistul What’s UP, care a întreținut atmosferă întreaga seară. Spre surprinderea tuturor, a apărut și un fost Războinic, din primul sezon Exatlon, Ștefan Floroaica. Acesta s-a integrat rapid în grupul Faimosilor și au petrecut până târziu în noapte.

Nici Roxana Vancea nu s-a lăsat mai prejos și la un moment dat a luat microfonul și a cântat, fiind foarte apreciată de toți cei prezenți la petrecere.

Toți oamenii din club, veniți să se distreze au fost fascinați de prezența Faimosilor și s-au distrat alături de ei până în zori, pe muzică bună și atmosferă de petrecere.

  Petrecere de Revelion la Trend Studio

Surprizele nu se opresc la evenimentul la care au participat Faimoșii! Trend Studio organizează în noaptea dintre ani o petrecere care va intra în istorie. Atmosfera va fi întreținută de DJ Ciprian Găișteanu, iar buna dispoziție și distracția va fi una garantată. Pentru rezervări și informații: 0774 618 586

 

 

 

 

This slideshow requires JavaScript.