Fără brad de Crăciun în piața primăriei Câmpulung!

113

Fără brad de Crăciun în piața primăriei Câmpulung! La Mioveni s-a aprins bradul de Crăciun. Are în ele luminițe cât toate din orașul de la poalele Mateiașului, plus cele din casele oamenilor. Anul acesta primarul Liviu Țâroiu a aprins luminile în oraș, joi, 5 decembrie de la ora 17.00. Câmpulungenii nu sunt mulțumiți de bradul de Crăciun care a fost așezat anul acesta în Grădina Publică spunând că arată precum un cornet de înghețată.

Motivul pentru care nu a fost instalat bradul de Crăciun în piața primăriei Câmpulung ca în anii precedenți sunt multe:

Motivul se pare că ar fi riscul de a pierde garanția asupra lucrărilor efectuate, din cauza posibilei deteriorări a plăcilor de “granit” . Se pare că în piața primăriei constructorul a interzis accesul auto sau al unor utilaje care au gabarit mai mare de 3.5 tone. Ne punem următoarele întrebări inerente:
– care este calitatea plăcilor montate?
– aceste plăci chiar sunt din granit? Sau sunt replici?
– va mai fi vreodată instalat brad de Crăciun în Piața Primăriei?
– dar vreo scenă pentru spectacole?
– când s-a făcut proiectul, chiar nu s-a ținut cont de menirea unei piețe publice astfel încât să nu fie afectată populația din cauza proastei proiectări?
– primarul știa de aceste interdicții impuse de constructor? Dacă nu, de ce nu a știut? Dacă da, de ce a fost de acord cu ele?
– de ce nu s-a ales altă soluție tehnică?
– care sunt și celelalte condiții puse de firma de betoane pentru păstrarea garanției și care afectează cetățenii din Câmpulung?
Sperăm că la aceste întrebări să ne răspundă domnul primar în ședința de Consiliu Local din luna decembrie, a scris consilierul local Lucian Ionescu pe pagina sa de socializare.