prima-proinstal
Obiectiv de Argeș
Dacia Duster

Faza zilei. Cel mai ghinionist portar din lume

Peruanul Juan “Chiquito” Flores nu are noroc nici pe teren, nici în afara lui.

Jucătorul echipei Union Comercio, echipă modestă din prima ligă din Peru, a primit o pedeapsă de trei ani de închisoare cu suspendare. El i-a mușcat urechea unui bărbat într-un club de noapte.

Nu este primul incident nefericit care l-a avut erou pe portarul în vârstă de 37 de ani în ultima perioadă.

Ghinoanele au început la startul primei ligi din Peru. Epuizat de căldură, Flores s-a prăbușit pe teren în timpul unui meci, însă atacantul echipei adverse nu s-a oprit și a marcat. După meci, același atacant avea să spună: ”Fotbalul este pentru cei vii”.

Incidentul a precedat trei gafe uriașe ale portarului în luna august, care mai de care mai caraghioase. Echipa sa este pe ultimul loc în grupa din care face parte, iar retrogradarea este aproape sigură.

Dacă pe plan sportiv lucrurile au mers din rău în rău, Chiquito nu a avut motive să zâmbească nici în viața cotidiană, fiind condamnat la închisoare și la plata unor despăgubiri de 3.500 de dolari.
http://www.youtube.com/watch?v=gfAMr8LGpW8

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
Abonează-te la știri
Introdu adresa ta de email și primește săptămânal un email cu cele mai importante știri!
© 2024 Ziar Obiectiv.
Powered by VA Labs