FC Argeș – la un pas de promovare! VIDEO

FC Argeș este la un pas de promovarea în Liga I! Alb-violeții au obținut victoria cu 2-1 cu Rapid, în meciul disputat în Regie seara trecută.

Pe lângă jucătorii lui Ionuț Badea, și suporterii ”vulturilor” au prins din nou aripi, după ce multe sezoane la rând s-au zbăut prin Liga a 3-a și a 2-a, iar acum sărbătoresc o accedere în Liga 1 pentru care lupta n-a fost încă încheiată.

După victoria Argeșului cu Rapid, câțiva suporteri înfocați ai echipei piteșene și-au așteptat favoriții la întoarcerea de la București și i-au întâmpinat cu fumigene și celebrul cântec pentru formațiile care promovează din Liga 2 în Liga 1: ”Adio Serie B!”

Distribuie prietenilor

https://www.facebook.com/fcarges.ro/videos/279636276469159/

Campionii FC Argeș a urcat pe locul 3, de baraj de promovare, după victoria cu Rapid, și dacă va câștiga restanța de pe teren propriu cu CS Mioveni, de vineri, va urca pe poziția a 2-a direct promovabilă. Ulterior, trupa piteșteană va mai avea meciuri cu Petrolul (în deplasare) și UTA (acasă), în încheierea acestui play-off.

Cu Rapid, Daniel Șerbănică a deschis scorul în minutul 56, Marian Drăghiceanu a egalat în minutul 85, iar Ionuț Șerban le-a adus victoria ”vulturilor” în minutul 90+1.