FC Argeș a rămas fără antrenor! Emil Săndoi și-a dat demisia!

11

Emil Săndoi și-a dat demisia din funcția de antrenor principal al FC Argeș! Tehnicianul a decis aă plece chiar înaintea partidei cu U Cluj ce va avea loc duminică seara. Locul acestuia a fost luat de antrenorul secund Valentin Năstase.

După o analiză amănunțită a rezultatelor din acest retur de campionat, Emil Săndoi a decis să părăsească banca tehnică a echipei noastre. Sperăm ca această decizie să nu afecteze moralul jucătorilor noștri, iar rezultatele și parcursul echipei din următoarea perioadă să fie unul cât mai bun. La meciul de duminică, de la ora 20.00, din deplasare, cu Universitatea Cluj, echipa noastră va fi condusă de pe bancă de secundul Valentin Năstase.”, a declarat Dragoș Adrian Șerban, directorul executiv al clubului FC Argeș potrivit realitateadeargeș.ro

Din câte se pare, Emil Săndoi a luat decizia de a pleca după ce FC Argeș nu a avut nicio victorie în acest an reușind doar două egaluri și două înfrângeri.

Printre cei favoriți să antreneze gruparea din Trivale se numără și Nicolae Dică. Acesta este liber de contract, după ce a fost demis de la FCSB, la finalul lui 2018.