FC Argeș a rămas fără antrenor!

Ionuț Badea nu mai este antrenorul FC Argeș! După șase etape în care alb-violeții din Trivale au înregistrat cinci înfrângeri și un egal, administrația clubului a decis s îi rezilieze contractul

Distribuie prietenilor

„Dragi piteșteni,
Am primit foarte multe mesaje de la voi cu privire la situația de la FC Argeș și evoluția echipei!
Vă spun sincer faptul că îi înțeleg pe cei care iubesc culorile alb și violet!
La rândul meu sunt foarte dezamăgit de rezultate, de evoluție și de atitudine, iar lucrurile categoric nu mai pot continua așa!
Tocmai de aceea, dragi suporteri ai FC Argeș, vă asigur de faptul că măsurile vor fi luate chiar în această seară, deoarece FC Argeș trebuie să aibă un alt parcurs, în care rezultatele să fie pozitive și să îi apropie pe microbiști de formație!
Cu un singur lucru însă, nu sunt de acord! Cu acuzele pe care le primesc în mod neîntemeiat! Și voi motiva acest lucru: de când m-am implicat la echipă am pus suflet, am adus sponsori, am încercat să asigur finanțarea formației. În acest fel a fost posibil și marele rezultat recent – promovarea în Liga I după mai bine de un deceniu!
Vă cer așadar răbdare și încredere! Nu am dezamăgit niciodată și nu voi dezamăgi. În toate lucrurile în care m-am implicat mi-a plăcut doar să atrag victoriile!
Cu respect!

Nu se ştie însă cine va fi noul technician al echipei dar pauza competiţională oferă timp pentru o soluţie adecvată.” a anunțat Cristian Gentea.