prima-proinstal
Obiectiv de Argeș
Dacia Duster

Femeie bătută în parcarea unui bloc din Bascov. Agresorul s-a încăierat și cu alți patru bărbați!

Un bărbat de 49 de ani a amenințat-o pe fosta iubită mai multe zile la rând, a urmărit-o și, profitând de situație, a prins-o în spatele unui bloc din Bascov unde și-a pus planurile în aplicare. Acesta s-a năpustit asupra femeii, a lovit-o cu sălbăticie și nu s-a oprit până când nu a lăsat-o lată.

Agresorul, cunoscut pentru comportamentul său, a avut de-a face și cu patru bărbați pe care i-a amenințat și i-a implicat în diverse scandaluri.

„În ziua de 20 iunie a.c., polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Bascov au continuat cercetările într-un dosar penal aflat sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, privind săvârșirea infracțiunilor de amenințare (4 acte materiale) și loviri sau alte violențe.

Din cercetări s-a stabilit că în ziua de 13 iunie a.c., un bărbat de 49 de ani, din Bascov, ar fi amenințat cu acte de violență o femeie, iar în ziua de 15 iunie a.c., acesta ar fi lovit aceeași persoană, în timp ce se aflau pe raza localității de domiciliu, în parcarea unui bloc de locuințe, leziunile suferite de persoana vătămată fiind evaluate din punct de vedere medico-legal.

Tot din cercetări s-a stabilit că anterior, în cursul lunii decembrie 2023, cel în cauză ar fi amenințat alte patru persoane cu acte de violență, în împrejurări similare.

În ziua de 20 iunie, după administrarea probatoriului, bărbatul de 49 de ani a fost reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, urmând ca în cursul zilei de astăzi, 21 iunie, să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.”

(foto ilustrativ)

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
Abonează-te la știri
Introdu adresa ta de email și primește săptămânal un email cu cele mai importante știri!
© 2024 Ziar Obiectiv.
Powered by VA Labs