prima-proinstal
Obiectiv de Argeș
Dacia Duster

Femeie de 75 de ani, dispărută de acasă! Poliția cere ajutorul populației!

PLECARE VOLUNTARĂ! O femeie în vârstă de 75 de ani, BARBU ALEXANDRA, din comuna Rociu, sat Gliganu de Jos, a fost dată dispărută de soțul ei. Ea a plecat de acasă pe 29 iunie și nu s-a mai întors. Poliția din Costești și Secția Rurală Rociu investighează cazul.

CITEȘTE ȘI:VEȘTI PROASTE DESPRE TRONSONUL PITEȘTI – CURTEA DE ARGEȘ AL A1! CÂND VA FI DESCHIS?

În cursul acestei dimineți, politiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Rociu au fost sesizați, de către un bărbat din comuna Rociu, cu privire la faptul că soția sa, BARBU ALEXANDRA, de 75 de ani, a plecat de la domiciliul său din Gliganu de Jos, în cursul zilei de ieri, 29 iunie a.c., și nu s-a mai întors.

Polițiștii din cadrul Poliției Orașului Costești, împreună cu polițiștii Secției de Poliție Rurală Rociu, desfășoară cercetări pentru găsirea femeii.

Semnalmente: aproximativ 155 cm înălțime, 55 de kg, păr grizonat, scurt, ten măsliniu, ochi căprui;

Vestimentația la momemtul plecării: fustă cu model înflorat (roșu-alb), bluză maro deschis, papuci de culoare deschisă;

Persoanele care pot da relații cu privire la femeia în cauză sunt rugate să apeleze Serviciul Național Unic Apeluri de Urgență 112 sau Poliția Orașului Costești, la telefon 0248 672 336.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
Abonează-te la știri
Introdu adresa ta de email și primește săptămânal un email cu cele mai importante știri!
© 2024 Ziar Obiectiv.
Powered by VA Labs