Femeie împușcată de un polițist, în Argeş!

DISTRIBUIȚI

​Femeie împușcată de un polițist, noaptea trecută, în comuna argeșeană, Hârsești. Victima are 31 de ani și se afla într-o mașină urmărită de oamenii legii.

O patrulă mixtă de polițiști, aflată în misiune în comuna Bârla, a făcut semnal de oprire unui autoturism. În loc să tragă pe dreapta, cel de la volan a accelerat, încercând să se facă nevăzut.

Polițiștii au pornit în urmărirea mașinii. Cu oamenii legii pe urmele sale șoferul a gonit, aproximativ 10 kilometri, până în comuna Hârsești. Acolo, agenții l-au somat pe șofer de mai multe ori și au tras mai multe focuri de armă. Un glonț a rănit-o pe femeia care ocupa locul din dreapta, lângă șoferul fugar.

Femeia împușcată, are 31 de ani și este concubina șoferului. Are o rană penetrantă în zona spatelui. Era conștientă când a fost preluată de echipajul SMURD de terapie intensivă

Femeia împușcată nu are leziuni grave. Ea a fost operată. Glonțul îi rămăsese în apropiere de cot, sub piele. Femeia a rămas internată la Secția Chirurgie a Spitalului Județean Pitești.Totul s-a petrecut după ce, mașina în care se afla nu oprise la semnalele polițiștilor. Oamenii legii au tras după autoturism, glonțul intrând prin portbagaj, a străbătut bancheta din spate și spătarul scaunului din față rănind-o pe concubina șoferului.

Conducătorul auto care a refuzat să sufle în etilotest. El a fost dus la Spitalul Costești unde i-au fost recoltate probe de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei. Bărbatul în vârstă de 44 de ani a mai avut problem cu legea, după ce a condus fără permis și a fost suspectat de comiterea mai multor furturi.