Femeie transportată de urgență la spital! Incendiu violent în Argeș!

O femeie a fost transportată de urgență cu arsuri grave la picioare și pe corp după ce camera unei case din comuna Cetățeni a fost cuprinsă în această dimineață de flăcări. Din primele informații, autoritățile au fost alertate după ce un incendiu a izbucnit în gospodăria femeii de 89 ani, iar la fața locului s-au deplasat pompierii cu o autospecială cu apă și spumă. Flăcările au fost lichidate rapid, dar bătrâna a suferit mai multe arsuri și a fost preluată de un echipaj SMURD care i-a acordat primele îngrijri medicale și au transportat-o la spital.

CITEȘTE ȘI: ARGEȘ MALL! TOATE MAGAZINELE ȘI RESTAURANTELE AICI! LISTA COMPLETĂ!

„Incendiul s-a manifestat în interiorul unei încăperi a unei locuințe, unde au ars materiale textile. Echipajul medical a identificat o victimă, care în urma acordării primului ajutor calificat este transportată la spital. Este vorba despre o persoană de sex feminin, în vârstă de aproximativ 89 de ani, care prezintă arsuri la membrele inferioare și în zona bazinului” potrivit ISU  Argeș.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
© 2024 Ziar Obiectiv.