FESTIVALul „ROCK N’ RIDE” MIOVENI, ediția I – program complet

Mioveniul va deveni în această vară capitala motocicliștilor! Timp de două zile, în Parcul Făget vor fi ambulate motociletele, se va cânta live, iar iubitorii de motociclete din toată țara vor avea ocazia să se revadă! Totul se va petrece în cadrul Motorfestului „Rock and Ride”, organizat de împătimiții de motoare argeșeni Bad Breed Mc în colaborare cu Primăria Mioveni. Acesta se va desfășura în perioada 22 – 23 iunie.

Administrația locală va din Mioveni se va implica prin susținera costurilor pentru scenă, lumini, amplasament și toată logistica necesară. Mai mult, așa cum sunt obișnuiți cei care au fost  și la alte festivaluri moto, nu vor lipsi berea rece servită non-stop, concertele pe o scenă adevărată, concursurile specifice, paradă moto, recitalurile folk-rock. Cazarea se poate face fie la cort, în zona special amenajată, sau la pensiunile și hotelurile din oraș.

Program:

Distribuie prietenilor

Ora 10.30 – 13.00 – Expoziție de motociclete – Centrul Civic

Ora 13.00 – 13.40 – Parada motocicletelor – Bulevardul Dacia – Zona de Picnic Făget

Ora 19.00 – 00.00 – Concert rock în zona de Picnic Făget cu trupele: Olly of Queens, Fără vise, Dan Helciug cu Tribut Queen, Tropper

Ora 00.00 – până dimineață – folk la foc