prima-proinstal
Obiectiv de Argeș
Dacia Duster

Fetiță de 2 ani răpită de sub ochii mamei! Detalii terifiante!

O fetiță de numai doi ani a fost răpită de iubitul mamei și dusă într-o clădire abandonată, de unde bărbatul a amenințat că o va omorî și apoi se va sinucide. Din câte se pare, agresorul, amețit de alcool, a luat-o la bătaie pe femeie, care a fugit în casa unui vecin când a reușit să scape din mâinile bărbatul. De acolo, aceasta a sunat la 112 și a povestit momentele teribile și răpirea copilei.

CITEȘTE ȘI: CAZ ȘOCANT! UN ARGEȘEAN A SUNAT DE 31 MII ORI LA 112 ANUL TRECUT! AFLĂ DE CE!

Polițiștii l-au sunat pe bărbat, au vorbit cu el mai bine de o oră la telefon și au obținut indicii despre locul în care acesta s-ar afla. Bărbatul a amenințat că se va sinucide, iar fetița va fi de negăsit dacă ei vor interveni.

Polițiștii l-au găsit într-o clădire abandonată, la patru kilometri distanță de domiciliu, într-o zonă cu teren accidentat. L-au observat de la distanță, doar că bărbatul avea o secure în mână, moment în care au cerut sprijin un alt echipaj de poliție.

La vederea autospecialelor, bărbatul a devenit agresiv atât fizic cât și verbal, punându-i viața în pericol fetiței. Polițiștii au reușit să-l imobilizeze pe bărbat și l-au încătușat. Fetița s-a întors teafără și nevătămată în brațele mamei, iar bărbatul a fost transportat la o unitate spitalicească. Femeia a refuzat emiterea unui ordin de protecție.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
Abonează-te la știri
Introdu adresa ta de email și primește săptămânal un email cu cele mai importante știri!
© 2024 Ziar Obiectiv.
Powered by VA Labs