Fiica lui Cristian Boureanu, bătută cu bestialitate în club!

DISTRIBUIȚI

Ioana Boureanu, fiica fostului politician Cristian Boureanu, a fost bătută măr, sâmbătă noaptea, într-un club din București. Tatăl tinerei a confirmat, pentru Cancan, incidentul.

În celebrul club Loft s-a întâmplat ”nenorocirea” pentru Ioana Boureanu, fata fostului politician Cristian Boureanu! Tânăra a ajuns acolo pentru o distracție ca la carte, așa cum obișnuiește s-o facă atunci când calcă pragurile cluburilor, doar că totul a ieșit pe dos. Ba chiar mai prost decât în cele mai negre coșmaruri! Ioana a fost bătută cu sălbăticie de trei tinere, toate de etnie romă, din spusele martorilor.

Agresoarele au bătut-o în două reprize și s-a lăsat cu șiroaie de sânge, răni pe tot corpul, chiar și la cap! Este imaginea de coșmar pe care Cristian Boureanu a văzut-o sâmbătă seara, la scurt timp după ce a fost anunțat că fiica lui a fost bătută.

De unde a plecat scandalul

Se pare că scandalul ar fi început în toaleta clubului, unde Ioana a dat nas în nas cu tinerele care aveau să o bată  crunt, câteva minute mai târziu. Ioana a cerut voie să se spele pe mâini, dar s-a trezit, brusc, cu o palmă peste față! Și, la scurt timp, toate trei fetele care erau în baie au tăbărât pe fata fostului politician. Pumni, picioare!

Ioana avea să fie agresată pentru a doua oară. S-a întâmplat când a trecut pe lângă bar. Fără a le adresa un cuvânt, Ioana a fost lovită de una dintre cele trei cu un pahar în cap. Fiica lui Cristi Boureanu a ajuns apoi la Spitalul de Urgență cu capul spart, iar medicii i-au ras părul pe porțiunea afectată a capului pentru a o coase, cu patru copci. Scenele violente au fost surprinse de camerele de luat vederi amplasate în club.

Cristian Boureanu a confirmat incidentul

Cristian Boureanu a confirmat faptul că Ioana a fost bătură în club. ”Da, a luat bătaie. Am vorbit cu ea, am văzut-o, urmează să facem plângere. Confirm că a luat bătaie, dar mai multe nu spun, până nu facem lucrurile legale, așa cum trebuie făcute”, a spus Boureanu.