prima-proinstal
Obiectiv de Argeș
Dacia Duster

Film în premieră, la Cinema “București”!

Sâmbătă, 4 noiembrie  2023, de la ora 18.00, la Cinematograful de artă „București” va fi proiectat documentarul „Nuclear”.

Regizorul Oliver Stone investighează în acest documentar posibilitatea de a gestiona schimbările climatic prin trecerea de la combustibili fosili la energia nucleară.

Prețul unui bilet la acest film este de 8 lei, cu reduceri de 50% pentru studenți și pensionari și de 75% pentru elevi.

Duminică, 5 noiembrie 2023, de la ora 18.00, la Cinematograful de artă „București” va fi reproiectat în premieră filmul „Libertate”, regizat de Tudor Giurgiu, în rolurile principale fiind Alex Calangiu, Iulian Postelnicu și Cătălin Herlo.

Sibiu, decembrie 1989. În haosul și panica generate de protestele mulțimii împotriva autorităților, o unitate de miliție devine ținta unui asalt violent care degenerează într-o confruntare sângeroasă între soldați, milițieni, securiști și civili. Încercând să scape de asediu, căpitanul de miliție Viorel e capturat și acuzat că e terorist.

Prețul unui bilet la acest film este de 6 lei, cu reduceri de 50% pentru studenți și pensionari și de 75% pentru elevi.

 

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
Abonează-te la știri
Introdu adresa ta de email și primește săptămânal un email cu cele mai importante știri!
© 2024 Ziar Obiectiv.
Powered by VA Labs