prima-proinstal
Obiectiv de Argeș
Dacia Duster

Final de meci cu scandal pe stadionul Nicolae Dobrin. F.C. Argeş – F.C. Bihor 2 – 2 (2 – 1)

F.C. Argeş şi F.C. Bihor au remizat sâmbătă după un meci viu disputat în care Adrian Dulcea şi Adrian Markus au reuşit cîte o dublă. Echipa lui Iulian Crivac a fost penalizată cu al 13-lea penalty în ultimile două campionate, motiv pentru care antrenorul din Trivale a comentat nemulţumit, pentru prima dată arbitrajul.
Marian Pană: „Domnul fotbaliast Voicu m-a înjurat tot meciul!”
Antrenorul Bihorului, Marian Pană a revenit pe stadionul din Trivale, acolo unde s-a lansat în fotbalul mare, şi a fost ţinta mai multor jucători de la F.C. Argeş care l-au „certat” în timpul meciului, dar şi la finalul acestuia. Foarte supărat, după meci, Marian Pană a declarat: „Jucătorul Voicu de la F.C. Argeş m-a înjurat tot meciul. Este supărat pe mine, pentru că atunci când eram antrenor la CS Mioveni nu l-am oprit în lot. Voicu era accidentat, şi nu putea juca. Iar acum m-a înjurat tot meciul. Cu tatăl său am fost coleg la F.C. Argeş; era mai tânăr ca mine şi l-am crescut ca pe un copil… La fel şi cu Iulian Crivac; în timpul meciului mi-a arătat obrazul, chiar dacă suntem prieteni de familie… La final şi-a cerut scuze şi ne-am ămpăcat. Nu-l înţeleg pe <domnul fotbaliat de mare valoare>, Doman, care mi-a spus în timpul partidei <Mai taci, bă din gură, că ai vorbit tot meciul…>. În rest, ce să spun? F.C. Argeş are o echipă extraordinară, cu jucători de mare valoare!”, spunea Pană zîmbind… La finalul partidei, între jucătorii celor două echipe a izbucnit un conflict aplanat cu greu de oamenii de ordine.
„Au fost <morţi> în repriza a doua! Aveau picioare de plastilină”
Despre meci, tehnicianul Bihorului a comentat: „Acest 2 – 2 nu ajută pe nimeni. Argeşul a jucat mai bine în repriza a doua, iar în cea de-a doua noi am dominat jocul şi am ratat mai multe ocazii de gol. Îl felicit pe portarul Vreme care a apărat foarte bine. În repriza a doua, adversarii noştri au fost<morţi>, parcă aveau picioare de plastilnă, dar am ratat nepermis de mult. Şanse teoretice de promovare mai sunt, cu condiţia să nu mai pierdem nici un punct până la finalul campionatului”. 

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
Abonează-te la știri
Introdu adresa ta de email și primește săptămânal un email cu cele mai importante știri!
© 2024 Ziar Obiectiv.
Powered by VA Labs