Firmă din Pitești-spartă de doi tineri! Ce au furat?

În ziua de 09 ianuarie, polițiștii de investigatii criminale din cadrul Secției 2 Poliție Pitești au finalizat cercetarile într-un dosar penal privind săvârșirea mai multor infracțiuni de furt și furt calificat.

CITEȘTE ȘI: SE MODIFICĂ TRASEUL LINIEI 17 PITEȘTI-OARJA! AFLĂ NOUA RUTĂ!

Din cercetări, s-a stabilit că în ziua de 18 decembrie, un bărbat de 28 de ani, din Moșoaia, cu sprijinul unui alt bărbat, de 32 de ani, din aceeași localitate, ar fi sustras un aparat de sudură tip invertor din incinta unei societăți comerciale din Pitești. De asemenea, în ziua de 24 decembrie, cei în cauză ar fi sustras două unelte electrice din incinta unei societăți comerciale din municipiul Râmnicu Vâlcea, iar în ziua de 28 decembrie, ar fi încercat să sustragă o altă unealtă electrică, dintr-un alt magazin din municipiul Craiova, județul Dolj.

Dosarul cauzei a fost înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de trimitere în judecată a celor doi.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook sau pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
Abonează-te la știri
Introdu adresa ta de email și primește săptămânal un email cu cele mai importante știri!
© 2024 Ziar Obiectiv. Powered by VA Labs, Hosted by VA Host.