First Bank a reinventat Epoca de Piatră! Bancomatele – focar de infecție!

Bancomatele de la First Bank au ajuns un focar de infecție! După ce celebra bancă din Statele Unite ale Americii a preluat fostul Piraeus Bank, totul s-a dus aproape de râpă. Bancomatele sunt adevărate focare de infecție, angajașii sunt tratați cu o superioritate ieșită din comun, iar clienții sunt nevoiți să îndure toate problemele.

ATM-urile – un pericol bilologic

Bancomatele (ATM-urile) au rămas de pe vremea fostului Piraeus Bank sunt din Evul Mediu. După ce tehnologia a evoluat, First Bank a ales, probabil din motive financiare, să nu schimbe aparatele. În schimb, oamenii care au ajuns la această bancă în urma cumpărării de către colosul american sau și-au deschis de curând cont să îndure niște situații inimaginabile.

WhatsApp Image 2019 07 13 at 14.11.47

Distribuie prietenilor

Un jeg imens predomină pe tastele bancomatelor. Reprezentanții băncii nu au auzit de o echipă de curățenie care să dea cu un pic de detergent seara pe taste, astfel încât clienții nu ar trebui să se gândească că ar avea nevoie de mănuși chirurgicale când vor să își scoată bani.

Tehnologia din vremea lui Pazvante-Chioru – implementată de First Bank

Se mișcă greu, răspund la comenzi mai greu decât un mort și se strică la accesarea a mai mult de două comezi. Mai exact, dacă soarele bate un pic mai tare, bancomatul respectiv îți cere PIN-ul și își dă câți bani consideră sau își dă restart și clientul rămâne cu ochii într-un ecran gol.

WhatsApp Image 2019 07 13 at 14.11.012WhatsApp Image 2019 07 13 at 14.11.41