Fiul condamnat pe viață, tatăl în ștreang! Sâmbăta morților…

3

De Sâmbăta morților s-a produs o adevărată tragedie într-o comună din nordul județului Argeș. În familia Bragă, fiul este condamnat pe viață după 2 violuri și pentru o crimă care a zguduit toată România, iar tatăl a profitat de faptul că soția este ocupată cu pomenile pe la biserică, și a ales să își pună capăt zilelor.

A fost găsit de fiica acestuia, spânzurat într-o anexă a casei unde locuia, în satul Cotenești la stradă. Bărbatul a lăsat și un bilet de adio prin care o roagă pe soție să aibă grijă pe viitor de fiica lui.

Nu se știe cu exactitate ce l-a determinat pe bărbat să își pună capăt zilelor, dar vecinii spun că era foarte supărat pe fiul său pentru că aproape toată viața a stat numai prin pușcărie și îl renegase în ultima perioadă.

Reamintim faptul că în urmă cu doi ani, un bărbat a comis o crimă care a zguduit toată România. Acesta este fiul spânzuratului. A omorât-o pe colega lui de serviciu cu sânge rece după ce i-a aplicat zeci de lovituri de cuțit. Se pare că bărbatul se îndrăgostise de ea, dar nu regretă niciun moment fapta după cum le-a declarat anchetatorilor. Criminalul o avertizase pe vânzătoare că va veni o vreme în care îi va lua gâtul!