Fiul unui consilier ALDE omorât în bătaie cu uluca!

crima11

Fiul unui consilier local ALDE din comuna Popești a fost omorât în bătaie cu uluca. Răducu N., în vârstă de 23 de ani, s-a dus duminică seara în satul Slobozia Trăsnitu împreună cu trei prieteni, unde s-a întâlnit cu doi frați de 19 ani, respectiv 24 de ani.

Pe fondul unui conflict mai vechi s-au luat la ceartă, iar la un moment dat cei doi frați și-au chemat în ajutor tatăl. După o serie de injurii, totul a devenit violent, iar la un moment dat tânărul a fost lovit în cap cu o ulucă ruptă din gard. Acesta a fost lăsat inconștient, ajungând la spital în stare critică.

După aproape 24 de ore în care a stat în comă, cu toate eforturile medicilor, tânărul s-a stins din viață la Spitalul Județean Argeș.

Tânărul a murit în timp ce agresorii erau audiați

Luni seara, Politistii din cadrul Serviciului Investigații Criminale Argeș i-au reținut pe cei trei bărbați de 53, 24, respectiv 19 ani, din comuna Popesti, care l-au bătut cu bestialitate pe tânărul de 23 de ani.

Aceștia erau la acel moment acuzați de tentativă de omor și tulburarea ordinii și liniștii publice. În timp ce erau audiați, Răducu N. s-a stins din viață la Spitalul Județean Argeș. Acum, încadrarea s-a schimbat în omor calificat.

Acuzații vor fi prezentați instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile.