Fiul unui cunoscut preot din Câmpulung s-a aruncat de la etajul 4?

13

Fiul unui cunoscut preot din Câmpulung s-a aruncat de la etajul 4? Se pare că nu a fost văzut când s-a întâmplat actul sinucigaș ci a fost găsit ulterior decedat. Totul s-a petrecut pe strada Poenaru Bordea din centrul orașului. Apelul la unul 112 a fost făcut de unul dintre părinți la ora 03.30 de minute. La fața locului a ajuns un echipaj de la Ambulanță și unul de la Smurd, dar cadrele medicale nu au mai putut face nimic pentru tânărul în vârstă de 38 de ani, pe care l-au găsit decedat în grădinița din fața blocului.

E.M este fiu de preot și este posibil să fi fost chiar un act suicidal. Tânărul în vârstă de 38 de ani a studiat Teologia la Universitatea din Pitești iar în prezent lucra la o societate din Câmpulung.

Părinții i-au aprins o lumânare la capătâiul mortului și l-au învelit cu o pătură. Urmează ca o echipă de criminaliști să determine cauza decesului tânărului.

La fața locului a fost chemată Medicina Legală care va prelua trupul neînsuflețit al bărbatului și depus la Morga din Câmpulung pentru determinarea cauzei decesului.