Florăreasa Olga Panaete – în libertate!

DISTRIBUIȚI
ion_dolanescu, altar, olga_panaete

Judecătorii de la Tribunalul Argeș au decis să o elibereze pe florăreasa olga Panaete. Magistrații i-au înlocuit arestul la domiciliu cu control judiciar pentru o perioadă de 60 de zile.

În acest timp, aceasta este obligată să se prezinte la organul de urmărire penală, a judecătorului de drepturi şi libertăţi, la judecătorul de cameră preliminară sau la instanţa de judecată ori de câte ori este chemată, să informeze de îndată organul judiciar care a dispus măsura sau în faţa căruia se află cauza cu privire la schimbarea locuinţei, să se prezinte la organul de poliţie desemnat cu supravegherea (IPJ Argeş-Biroul Supravegheri Judiciare) conform programului de supraveghere întocmit de organele de supraveghere sau ori de cate ori este chemata.

Mai mult, Olga Panaete nu are voie să depăşească limita teritorială a Judetului Arges, să nu comunice direct sau indirect pe nicio cale cu persoanele care au calitatea de suspect sau inculpat in cauza, cu martorii sau experţii din cauză.  Decizia nu este definitivă, putând fi atacată de către procurori în 48 de ore.