prima-proinstal
Obiectiv de Argeș
Dacia Duster

Florin Dumitrescu, primul mesaj după plecarea de la Chefi la Cuțite! Cu cine vor fi înlocuiți chefii?

Florin Dumitrescu, primul mesaj după plecarea de la Chefi la Cuțite! Cu cine vor fi înlocuiți chefii?

Vestea plecării celor trei chefi din cea mai iubită emisiune culinară, „Chefi la Cuțite” a stârnit un val neașteptat de reacții și comentarii. Pe rețelele de socializare fanii susțin că Florin Dumitrescu, Sorin Bontea și Cătălin Scărlătescu nu pot fi înlocuiți și că, acesta va fi sfârșitul emisiunii.

CITEȘTE ȘI: TRAGEDIE! COPILĂ DE 3 ANI OMORÂTĂ DE PROPRIUL TATĂ! CHINURILE GROAZNICE PRIN CARE A TRECUT!

Deși cei trei și-au anunțat plecarea iar reprezentanții Antena 1 au transmis și un comunicat oficial prin care susțin că au purtat numeroase discuții cu ei, însă, din păcate fără succes, fanii emisiunii au așteptat cu sufletul la gură și reacția chefilor. Reacția care a venit din partea lui Florin Dumitrescu. Acesta a făcut o comparație cu Picasso și a mărturisit că se simte ușor rebel în această perioadă.

Iată ce a publicat Florin Dumitrescu pe pagina de facebook:

„E ceva la Picasso care mă atrage și simt cumva și o influență în gătit, și anume, distrugerea mitului convențional. Este greșit să nu ai fantezie, să nu iți permiți să visezi sau să vezi lucrurile altfel. Picasso nu a influențat doar pictura, a schimbat și creierul și percepția omului. Mă simt ușor rebel, nu în stil Picasso, dar totuși rebel.”, a transmis Florin Dumitrescu, pe pagina sa personală de Facebook.

Florin Dumitrescu, Sorin Bontea și Cătălin Scărlătescu au spus adio emisiunii!

Se pare că noul sezon „Chefi la Cuțite” va avea un nou format, fiind fără cei trei chefi iubiți de public. Florin Dumitrescu, Sorin Bontea și Cătălin Scărlătescu au spus adio emisiunii, motivând că sunt foarte obosiți și că au nevoie de o pauză. Producătoarea emisiunii s-a arătat surprinsă de decizia luată de cei trei chefi, cu doar o lună înainte de începerea filmărilor pentru noul sezon.

„Spre marea mea surprindere, cu mai puțin de o lună înainte de începerea filmărilor, am aflat că ei sunt prea obosiți ca să mai continue acest proiect, lucru pe care mie, personal, nu mi l-au spus niciodată. Știu cât de mult te consumă fiecare sezon, câtă energie îți trebuie ca să îl duci la capăt, că e nevoie de timp pentru a te încărca din nou, dar mai știu că eu am avut alături nu doar trei personaje care făceau parte dintr-un juriu, ci trei oameni profesioniști, care după atâția ani înțeleg televiziune, înțeleg și știu ce presupune pregătirea acestui format, știu că aceste decizii luate în ultimul moment impactează o echipă de peste 150 de oameni și nu pot fi remediate într-o lună de zile.”, a declarat Mona Segall, producătorul emisiunii.

Cu cine vor fi înlocuiți chefii?

Fanii emisiunii au anunțat și primele speculații referitoare la cine le va lua locul celor trei chefi în următorul sezon. Se pare că noul juriu va fi alcătuit din: Radu Darie (fost bucătar al emisiunii Neatza cu Răzvan și Dani), Nicolai Tand (bucătar care se află în echipa de la Super Neatza) și Roxana Blenche (prezentatoare Hello Chef de la Antena 1 și fosta câștigătoare a sezonului 8 Chefi la Cuțite).

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News sau pe Tik Tok

 

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
Abonează-te la știri
Introdu adresa ta de email și primește săptămânal un email cu cele mai importante știri!
© 2024 Ziar Obiectiv. Powered by VA Labs, Hosted by VA Host.