Focar de infecție în „buricul” Piteștiului! Cotețe de găini și grădini de zarzavat aproape de primărie!

Gunoaie, cotețe de găini, grădină cu zarzavat sunt doar o parte dintre probleme pe care le-au găsit în această dimineață angajații ADP Pitești lângă blocul 56 din centrul orașului. Din primele informații, mai mulți locatari ar fi pus stăpânire pe domeniul public, unde și-au făcut veritabile depozite și grădini cu zarzavaturi.

CITEȘTE ȘI: PREMIERĂ! ANGAJAT AL PRIMĂRIEI PITEȘTI ȘI UN DEZVOLTATOR IMOBILIAR RISCĂ ANI GREI DE ÎNCHISOARE! BLOC CONSTRUIT ILEGAL!

Sătui de mizeria de nedescris, o parte din locuitorii din zonă au reclamat la primărie situația demnă de evul mediu. La sfârșitul lunii iulie, proprietarii au fost somați să facă curățenie și să dezafecteze toate construcțiile ilegale, dar, cel mai probabil, au crezut că nimeni nu le va face nimic.

În schimb, în această dimineață s-au trezit cu angajații ADP care au făcut curățenie și au demolat toate depozitele construite ilegal. Nu se știe momentan, dacă locuitorii care s-au făcut proprietari pe domeniul public au fost amendați.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News sau pe Tik Tok

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
Abonează-te la știri
Introdu adresa ta de email și primește săptămânal un email cu cele mai importante știri!
© 2024 Ziar Obiectiv. Powered by VA Labs, Hosted by VA Host.