Focuri de armă pe A1! Urmărire ca în filme!

În seara zilei de 15 octombrie, în jurul orei 19:00, polițiștii rutieri din cadrul Poliției Municipiului Curtea de Argeș au observat, pe DN 7C, în localitatea Băiculești, un autoturism, condus de un tânăr, care a depășit, încălcând marcajul longitudinal continuu.

CITEȘTE ȘI: EXCLUSIV! BLOCURI DE 8 ȘI 10 ETAJE ÎN LOCUL UNEI CUNOSCUTE FABRICI DIN PITEȘTI!

Drept urmare, polițiștii au efectuat din sens opus, în mers, semnal de oprire, însă conducătorul auto a mărit viteză de deplasare și a depășit coloana de vehicule. Autoturismul în cauză a fost dat în atenție, fiind identificat, în trafic, de polițiștii Secției de Poliție Rurală Bascov, care au pornit în urmărirea acestuia.

Pentru somarea conducătorului auto, în vederea opririi autoturismului, au fost executate patru focuri de armă, însă acesta și-a continuat deplasarea. În urma uzului de armă, nu au rezultat pagube materiale sau victime omenești. Ulterior, autoturismul a fost găsit, abandonat, într-o parcare, pe A1, fără a avea plăcuțele de înmatriculare montate.

În urma activităților desfășurate de către polițiștii din cadrul Secției 4 Poliție Pitești, la scurt timp, au fost identificați, atât conducătorul autoturismului, cât și pasagerii, doi tineri, de 20, respectiv, 18 ani, ambii din județul Ilfov. Aceștia au fost predați Secției de Poliție Rurală Bascov și audiați.

Din verificări, s-a stabilit faptul că tânărul de 20 de ani ar fi condus autoturismul, însă, în urma consultării bazei de date, s-a constatat faptul că acesta avea dreptul de a conduce autovehicule suspendat.

În cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul având dreptul de a conduce suspendat. După administrarea probatoriului, în cursul nopții trecute, tânărul a fost reținut, pe bază de ordonanță, pentru 24 de ore, urmând ca, în cursul zilei de astăzi, să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News sau pe Tik Tok

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
Abonează-te la știri
Introdu adresa ta de email și primește săptămânal un email cu cele mai importante știri!
© 2024 Ziar Obiectiv. Powered by VA Labs, Hosted by VA Host.