Foloseşti WhatsApp? Află lucruri pe care nu le ştiai!

7
whats_app, aplicatie, smartphone

Cum poate fi securizezi aplicaţia WhatsApp

În cazul în care vreţi o protecţie sporită pentru conţinutul din WhatsApp, puteţi apela la una dintre numeroasele aplicaţii disponibile pe Android, Windows Phone şi BlackBerry. Pe Google Play Store puteţi găsi soluţii precum Messenger and Chat Lock, AppLock şi Smart AppLock. De cealaltă parte, pentru Windows Phone există WhatsApp Locker, iar pentru BlackBerry, Lock for Whats Messenger.Utilizatorii de iOS încă nu au acces la o asemenea soluţie.

 

Cum recuperezi mesaje şterse

 

Uneori se întâmplă să mai ştergem un mesaj, doar pentru a realiza mai târziu că acest ne era necesar dintr-un anume punct de vedere. WhatsApp face backup la mesagerie în fiecare dimineaţă la ora 4, iar dacă vreţi să recuperaţi mesajele şterse, cea mai uşoară metodă este să dezinstalaţi şi să reinstalaţi ulterior aplicaţia. Atunci veţi avea opţiunea de a restabili baza de date cu mesajele din ultimele şapte zile.

 

Utilizatorii de Android pot avea acces şi la mesajele mai vechi de şapte zile prin instalarea unei aplicaţii pentru administrarea fişierelor.