Fost deputat de Argeș se căsătorește! Află cine!

DISTRIBUIȚI
persoana anonima

Cristian Boureanu și Laura Dincă par să trăiască, acum, o poveste de dragoste ca în filme. Și, de când el a ieșit din arest, între cei doi curge doar lapte și miere, motiv pentru care au decis, pare-se, data nunții.
După ce, din spatele gratiilor, Cristian Boureanu și Laura Dincă au decis să se căsătorească – fostul politician fiind reținut pentru că s-ar fi înfruntat, fizic, cu un polițist-, acum, de câteva zile, pare-se, cei doi au hotărât data nunții.
Mai exact, spun surse apropiate celor doi îndrăgostiți, în urmă cu câteva zile, după o discuție cât se poate de serioasă, Laura Dincă și Cristian Boureanu au hotărât ca anul viitor să fie anul în care își vor face jurămintele de căsătorie, cei doi urmând să încheie actele unei căsnicii civile, dar să facă o cununie religioasă. Și, așa cum era de așteptat, cei doi au decis ca jumătatea lunii iulie să fie momentul în care vor merge, ca soț și soțe, în fața preoților pentru a-și jura credință veșnică, iar apoi, dacă vor putea, vor ”fugi” din România pentru o lună de miere ca în povești.
De altfel, pare-se, Laura deja își face planuri pentru ziua cu pricina și are de gând să poarte o rochie de mireasă care să îi pună din plin, în evidență, formele perfecte pe care le are.
Mai mult decât atât, ne-au mai dezvăluit apropiații celor doi, în cazul în care Cristian Boureanu va fi achitat sau, măcar, va scăpa de o condamnare cu executare în procesele pe care le are, nu ar fi exclus să asistăm și la momentul în care vor deveni părinți. ”Laura își dorește să devină mamă, iar lui Cristian îi surâde ideea de a deveni, din nou, tată”, ne-a mai precizat sursa citată.
Cristian Boureanu, arestat duuă luni pentru ultraj
În seara zilei de 8 iunie, Cristi Boureanu a iscat un scandal de proporții cu oamenii legii, după ce fostul parlamentar a lovit în zona inghinală și i-a prins mâna în portiera mașinii unui polițist care, apoi, l-a făcut KO cu un pumn plasat în maxilar. Fostul deputat riscă o pedeapsă de 3 ani de închisoare. Între timp însă, polițistul care l-a pocnit atât de tare pe Cristian Boureanu face obiectul unei cercetări disciplinare și, în plus, are deschis și un dosar penal pentru faptele sale.
Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina oficială de Facebook. Te aşteptăm şi pe pagina de Instagram.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here