Fost fotbalist de Liga I, acuzat că a hărțuit sexual o minoră! Află despre cine este vorba!

0

Un fost fotbalist la U Craiova, FC Brașov sau FC Național, este acuzat că ar fi trimis fotografii indecente unei minore în vârstă de 13 ani. Este vorba despre Cristian Vasc. În primele zile ale lunii octombrie, reporterii de la publicația clujeană monitorulcj.ro au descoperit că o elevă de clasa a șaptea a fost abuzată sexual.

Minora învață la o școală din județul Maramureș, acolo unde fostul fotbalist Cristian Vasc este profesor de sport. Fata ar fi primit din partea dascălului mai multe mesaje indecente, filme și fotografii în care acesta își expunea organele genitale. Conform surselor, incidentul s-ar fi petrecut recent, la finalul lunii septembrie.

Distribuie prietenilor

Fostul jucător cu peste 200 de apariții pe prima scenă a fotbalului românesc, la echipe precum FC Brașov, U Craiova sau FC Național, Vasc este considerat un om cu influență și care are legături în viața politică.

Fostul jucător neagă însă toate acuzațiile. „Au fost doar povești, dar nimic nu e adevărat. Nu am trimis poze”, a declarat Cristi Vasc pentru monitorulcj.ro.