prima-proinstal
Obiectiv de Argeș
Dacia Duster

Fost șef al Direcției Agricole omorât de propriul fiu! Caz șocant!

Fost șef al Direcției Agricole omorât de propriul fiu! Caz șocant!

Un bărbat în vârstă de 50 ani și-a găsit sfârșitul în mâinile propriului fiu. Din primele informații, se pare că, noaptea trecută polițiștii au primit un apel, chiar de la presupusul criminal, prin care anunța cele întâmplate.

CITEȘTE ȘI: TRAGEDIE! JANDARM GĂSIT ÎMPUȘCAT LA SERVICIU! SINUCIDERE SAU CRIMĂ?

Ajunși la adresa indicate, oamenii legii au constatat faptul că cele declarate se confirmă, descoperind trupul bărbatului de 50 de ani cu urme vizibile de violență pe corp.

Potrivit anchetatorilor, tânărul, în vârstă de 25 de ani, este consumator de droguri şi a fost externat în urmă cu câteva zile din spitalul de psihiatrie. În locuință, poliţiştii au găsit şi un bilet de externare de la Psihiatrie cu data de 13 octombrie. Dus la audieri, tânărul a recunoscut totul. Bărbatul omorât este chiar fostul director al Direcţiei Agricole Sibiu.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News sau pe Tik Tok

 

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
Abonează-te la știri
Introdu adresa ta de email și primește săptămânal un email cu cele mai importante știri!
© 2024 Ziar Obiectiv.
Powered by VA Labs