Fostul viceprimar al Rucărului a fost încarcerat!

27

Fostul viceprimar al Rucărului a fost încarcerat! Ion Popa Nica s-a predat singur nu au mai fost nevoiți mascații să îl ridice de la domiciliu.

În ziua de 2 iulie a.c., polițiștii Serviciului de Investigații Criminale Argeș împreună cu polițiștii Secţiei de Poliţie Rurală Rucăr au pus în executare un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea emis de Judecătoria Câmpulung, privind pe un bărbat de 61 de ani din Rucăr, pe nume Ion Popa Nica condamnat la 3 ani şi 6 luni închisoare pentru săvârşirea de infracţiuni silvice.

Acum cinci ani, fostul viceprimar de la Rucăr, Ion Popa Nica, a fost condamnat cu suspendare, în dosarul întocmit pentru „dispariţia” unei păduri de pe raza localităţii Bughea de Sus, plus că a fost pus să plătească 70.640 lei, reprezentând 50% din valoarea prejudiciului, în vederea înfiinţării fondului de conservare a pădurilor.

Luni, 18 februarie 2019, acelaşi personaj a primit o altă pedeapsă, după ce a construit ilegal în arii naturale protejate şi a micşorat în acest fel suprafaţa de teren din Fondul Naţional Forestier. De data aceasta, fostul ales local s-a ales pe cap şi cu anterioara pedeapsă, pe care o avea de executat sub supraveghere, condamnarea finală a lui Ion Popa Nica ajungând la trei ani şi şase luni de închisoare.

sursa – ziaruldinmuscel.ro