prima-proinstal
Obiectiv de Argeș
Dacia Duster

Fotbalist de Națională – dat afară de la FC Argeș! A început epurarea!

FC Argeș s-a despărțit în această dimineață de Adrian Grigore – Huideș, după niciun sezon de la încheierea contractului. Fundașul central adus în vară la echipa din Trivale a jucat într-un singur meci în cele aproape șapte luni. Acesta a evoluat și pentru reprezentativele României U15 și U18, fiind convocat chiar de fostul tehnician al FC Argeș, Alexandru Pelici, în perioada în care antrena juniorii Naționalei României.

CITEȘTE ȘI: TRAGEDIE! BEBELUȘ MORT DUPĂ CE MAMA SA LA ARUNCAT DE LA ETAJUL TREI!

„Clubul nostru și fotbalistul Adrian Grigore-Huideș au ajuns la un acord pentru rezilierea contractului pe cale amiabilă. Fundașul central în vârstă de 19 ani a jucat într-un singur meci pentru echipa noastră, în victoria contra celor de la CSM Alexandria. Mult succes în carieră!” transmite FC Argeș.

Fundaș centralul originar din Cluj Napoca a devenit jucătorul FC Argeș în luna iulie 2023. Acesta a început fotbalul în Spania, țară în care a emigrat alături de părinții săi în copilărie. A început fotbalul la Benidorm CF (2012 – 2015), club dintr-un orășel din regiunea spaniolă Costa Blanca. Și-a continuat apoi dezvolarea ca fotbalist la academiile celor de la Valencia, Elche, Deportivo Alavés și Albacete.

A evoluat pentru reprezentativele României U15 și U18, iar pe 25 martie 2023, sub bagheta lui Alexandru Pelici, a debutat la reprezentativa U19. Pentru aceasta a adunat 4 partide în preliminariile Campionatului European din 2023.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
Abonează-te la știri
Introdu adresa ta de email și primește săptămânal un email cu cele mai importante știri!
© 2024 Ziar Obiectiv. Powered by VA Labs, Hosted by VA Host.