Fructe și legume interzise în diete! Îngrașă mai mult decât o prăjitură!

Multe personae care s-au decis să urmeze o cură de slăbite cred că, dacă nu mai mănâncă pâine și dulciuri, vor avea success. Total greșit, spun specialiștii, deoarece și anumite fructe sunt total interzise în curele de slăbire. Este adevărat că au infinit mai multe beneficii pentru sănătate, dar există fructe care îngrașă mai mult decât o prăjitură.

Medicii atrag atenţia că există patru fructe de care trebuie să stăm departe atunci când vrem să slăbim. Din cauza conţinutului mare de zaharuri, ele sunt interzise la dietă. În rest, puteţi mânca alte fructe, însă în cantitate rezonabilă.

Distribuie prietenilor

        „Sunt patru fructe care trebuie să fie interzise, atunci când recomand o dietă: banane, struguri, smochine şi curmale. Restul fructelor îngraşă şi ele, dacă depăşiţi o anumită cantitate. De aceea, eu spun `două mere sau echivalentul lor`. Sau trei pere, patru portocale. Oricare fruct în această cantitate nu îngraşă. Dacă depăşeşti această cantitate, sigur se va depune”, a declarat medicul Andrei Haidar, într-o emisiune televizată la Antena 3.

În ce priveşte legumele, aveţi liber la oricare din ele şi la orice cantitate, recomandă doctorul Haidar. „Legumele nu au calorii. Zarzavaturi, salate, roşii, ardei puteţi mânca o tonă. Dar, nu cartofi”, atenţionează dr. Haidar.