Funcționarea impecabilă a șemineului tău depinde și de calitatea materialelor folosite

11

În momentul în care ne gândim să punem bani deoparte pentru achiziția unui semineu lemne de care să ne bucurăm pentru o viață întreagă la parametri optimi de funcționalitate, trebuie să ținem cont și de calitatea materialelor pe care le vom folosi în procesul de construcție al acestuia. În caz contrar, riscăm să ne trezim că am cheltuit o sumă considerabilă de bani, pe un focar pretențios, dar care, ne va nemulțumi din start, pentru că am apelat la compromisuri în ceea ce privește tipul și costul mic al materialelor improvizate, de calitate îndoielnică.

Apelând la ajutorul specializat al profesioniștilor în materie de soluții alternative de încălzire de la PEFOC, vei beneficia de consultanță pentru alegerea materialelor de construcție de foarte bună calitate, cărora li se adaugă designul inconfundabil redat de îmbrăcămintea din piatră și brâul din lemn, soluții decorative precum varianta unui semineu electric și practice, termoșeminee de capacitate mare, conectate la calorifere pentru un cămin călduros și unic.

Pentru construcția corectă a proiectului tău, pe lângă elementele constitutive ale lucrării, este nevoie și de o serie de soluții și materiale de montaj care să nu facă rabat de la calitate și siguranță. Dacă ești de acord că aceste aspecte sunt la fel de importante ca și alegerea focarului de șemineu, află că PEFOC, prin intermediul specialiștilor săi temeinic instruiți, îți pune la dispoziție un univers complex de produse care face posibilă construirea și montarea șemineului tău, în cel mai profesionist mod cu putință și în cele mai sigure condiții de funcționare, astfel:

Adezivi și plăci izolatoare din silicat de calciu

Conform caracteristicilor de înaltă performanță, plăcile de silicat din gama profesională sunt ideale pentru construcția șemineelor, izolarea cuptoarelor, a sobelor, a coșurilor de fum sau al oricăror alte zone cu temperaturi înalte ce necesită o izolare cât mai eficientă. Adezivii și plăcile de calsil de înaltă calitate, rezistente la temperaturi înalte și care nu dăunează sănătății în timpul funcționării sau în timpul prelucrării și montajului, sunt disponibile la noi, în diferite mărimi / cantități, astfel încât să corespundă tuturor cerințelor clienților noștri.

Materiale pentru echiparea și susținerea șemineului

Gama cuprinde produse estetice de înaltă calitate, pentru un șemineu pe gustul oricărui client, cu garanția rezistenței pe viață. Brâul pentru șemineu construit frontal, îi adaugă acestuia un plus de aspect, transformându-l într-un veritabil obiect de decor interior. De asemenea, suporții pentru șemineu și termoșemineu, fac posibilă amplasarea și montarea acestora, la înălțimea sau adâncimea dorită.

Materiale izolatoare pentru șeminee și coșuri de fum

Izolarea șemineului, al unui cos fum ceramic, precum și al burlanelor – ignifug și termic – este un alt aspect foarte important pentru o funcționare în siguranță. De asemenea, pentru un montaj de calitate și rezistent al șemineului și al coșului de fum, alege să utilizezi materiale inovatoare, tubulatură izolată și pătură de vată ceramică, produse la parametri tehnici superiori. Tot aici, menționăm plăcile Vermiculita – rezistente la temperaturi înalte și ușor de prelucrat, acestea sunt ideale pentru construcția șemineului pe lemne, folosite atât ca și material izolator, cât și ca soluție de căptușire interioară a focarelor, sobelor și a termoșemineelor.

În plus, PEFOC este locul potrivit de unde îți poți achiziționa o întreagă gamă de produse specializate precum: mortar, beton, adezivi, ciment aluminos, dar și zidărie refractară. Toate produsele sunt termorezistente și special concepute pentru domeniul construcțiilor de șeminee, cuptoare, montaj sobe, datorită rezistenței testate în cele mai aspre condiții de temperatură și expunere la foc.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here