Funcţionarii primăriei Câmpulung, după modelul copy-paste

4

Funcţionarii primăriei Câmpulung au foarte mult de muncă. Primarul Liviu Ţâroiu i-a băgat în priză şi i-a pus să întocmească regulamente. Unul pentru noile locuri de parcare cu taxă, altul pentru reabilitarea monumentelor istorice.

La toate aceste sarcinii, angajaţii primăriei s-au blocat! A fost mai simplu să aleagă modele copy-paste, după primăriile Oradea şi Târgovişte.

Jenant este că nici măcar nu au schimbat denumirile primăriilor în textele cu pricina, consilierii locali făcându-i de râs public, în şedinţa ordinară, de joi, 28 februarie.

,,Ce regulament este acesta pentru parcări. Noi nu suntem primăria Oradea. Ne-am dori acest lucru. Noi avem locurile de parcare ca cele din Oradea? Îi invit pe angajaţii primăriei Câmpulung să facă o vizită până la Oradea, dar pe banii lor cu bilet dus-întors”, a mai completat consilierul local, Constantin Ivan.

Alt consilier şi anume Silviu Mănescu a făcut aceeaşi remarcă, dar pentru o altă primăriei, cea de la Târgovişte. Noi reabilităm monumentele istorice ale primăriei Târgovişte, că nu înţeleg?

În baza acestor declaraţii s-au stârnit hohote de râs, iar alt consilier a declarat că angajaţii primăriei au salarii foarte mari şi nu muncesc pentru cât ar trebui…