Furt la Merișani. Femeie din Craiova, reținută de polițiști

159
urmarit international, arest, ipj, curtea de apel, pitesti

Femeie din Craiova, reținută de polițiști în Argeș. În ziua de 23 iunie a.c., poliţiştii din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală Bascov, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Piteşti, au continuat cercetările într-un dosar penal întocmit sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat, şi au reţinut o femeie, de 32 de ani, din municipiul Craiova.

„Din cercetări s-a stabilit că în ziua de 15 iunie a.c., femeia ar fi pătruns în locuinţa unei persoane din Merișani, de unde ar fi sustras aproximativ 20.000 de lei”, informează IPJ Argeș.

În ziua de 23 iunie, poliţiştii argeșeni, cu sprijinul polițiștilor din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dolj, au efectuat o percheziţie domiciliară în municipiul Craiova, la locuința celei în cauză.
După administrarea probatoriului, femeia a fost reținută pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentată Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

Foto: descriptiv.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here