Gabriel Oprea, ținta ironiilor pe INTERNET

Ministrul Afacerilor Interne, Gabriel Oprea, a declarat, luni, în prima apariţie la aproape o săptămână de la moartea poliţistului Bogdan Gigină, că a ales să tacă din respect faţă de familia acestuia. Cu toate acestea, o greșeală gramaticală a făcut să fie luat la mișto pe rețelele de socializare. Gabriel Oprea a susțint că nu a văzut accidentul în care și-a pierdut viața polițistul de la rutieră. 

„În ceea ce mă priveşte, speculaţiile potrivit cărora în activitatea mea aş fi încălcat legea sau aş fi folosit dispozitivul de însoţire în trafic fără temei legal, vă asigur că acestea sunt COMPLECT (nr. corect era COMPLET) nefondate”, a spus Oprea. 

Distribuie prietenilor

Internauții nu l-au menajat deloc pe Oprea. „Domn’ ministru Oprea a spus că acuzațiile sunt „compleCt” nefondate, nu „complet” nefondate. Păi, domn’ ministru Oprea e Profesor Universitar Doctor, autor, prim autor, coautor de cărți, studii și tratate și coordonator de doctorate. Ce să mai încolo și-ncoace, domn’ ministru Oprea e ditamai somitatea. Voi câte doctorate aveți de vă permiteți să-l corectați? Vreți să spuneți că un Profesor Universitar Doctor, autor, prim autor, coautor de cărți, studii și tratate și coordonator de doctorate nu cunoaște limba română?”, a scris o tânăra pe pagina sa de socializare.