Gabriel Vasilescu: ”Administraţia publică trebuie să se sprijine pe o serie de valori fundamentale: transparenţă, integritate, echitate, profesionalism, eficienţă”

80

    Gabriel Vasilescu, candidatul PNL la Primăria Topoloveni, este cu siguranță, una dintre cele mai atipice persoane. Cu o vastă experiență în domeniul managementului, acesta nu vrea să vină în fața alegătorilor cu promisiuni irealizabile sau doar de campanie, ci vorbește despre fapte. Crede foarte mult în puterea exemplului și în schimbarea mentalității oamenilor prin fapte concrete, realizabile.

        PRIORITĂȚILE LUI GABRIEL VASILESCU ÎN MANDATUL 2020-2024

PRIMĂRIA ÎN SLUJBA CETĂŢEANULUI

Administraţia publică trebuie să se sprijine pe o serie de valori fundamentale: transparenţă, integritate, echitate, profesionalism, eficienţă și interesul public să primeze. Este necesară conectarea administraţiei publice cu cetăţenii, prin promovarea unui dialog deschis și onest. Vom promova digitalizarea interacțiunii cu cetățenii, prin crearea unui portal online. Vom asigura posibilitatea cetățenilor ca depunerea / eliberarea documentelor să fie online (primirea lor pe mail sau prin poștă), consultarea stadiului documentelor depuse. Vom reduce costurile și vom simplifica procedurile de lucru din cadrul Primăriei. Deasemena vom asigura securizarea procesarii documentelor, ca să nu existe riscul de a fi piedute.

INFRASTRUCTURĂ STRADALĂ ŞI TEHNICO-EDILITARĂ

1.Reabilitarea tuturor străzilor aferente blocurilor din orașul Topoloveni ;

2.Amenajarea locurilor de joacă dintre blocuri și a spațiilor verzi;

3.Iluminat public modern între blocuri;

4.Reabilitarea tuturor trotuarelor pe traseele Pitești-Bucuresti și Topoloveni – Țigănești;

 1. Reabilitarea rețelei de canalizare dintre blocuri, care în prezent este subdimensionată și inundă subsolurile blocurilor.
 2. Extinderea rețelei de gaze naturale în zona Țigănești și reabilitarea podului de la Inuri.

SĂNĂTATE

1.Datorită declarării orașului Topoloveni ca zona defavorizată de servicii medicale (fiind un oraș sub 10.000 de locuitori), ne propunem înființarea unor cabinete medicale noi care vor primii de la stat un bonus de 23%, față de cât ar trebui să se încaseze în mod normal.

Policlinica Topoloveni are un număr redus de spații medicale cu medici specialiști, față de capacitatea la care aceasta a fost proiectată. În prezent avem numai un medic specialist, Dr. Moraru Florentin (boli interne), restul medicilor sunt medici de familie și un singur cabinet stomatologic. Doresc atragerea medicilor specialiști cum ar fi: cardiolog, diabetolog, obsterică-ginecologie, pediatrie și chirurgie.

2.Parteneriat între Spitalul Călinești și Policlinica Topoloveni, pentru dezvoltarea serviciilor medicale către cetățenii arondați zonei Topoloveni.

ÎNVÂŢĂMÂNT

 

1.Burse de merit/performanță prin mărirea cuantumului stabilit de Consilul Local;

2.Dezvoltarea învățământului dual în Liceul Tehnologic Topoloveni. Statul acorda 200 lei/ elev și noi prin parteneriat cu investitori locali în învățământul dual putem suplimenta cuantumul alocării sumei inițiale și asigurarea unui loc de muncă la terminarea școlii.

RESPECT, SOLIDARITATE, ASISTENŢĂ SOCIALĂ

1.Crearea unui parc industrial în zona Topoloveni, având drept scop atragerea de investitori, care au nevoie de resursă umană calificată;

2.Organizarea de târguri de locuri de muncă pentru cetăţenii orașului;

3.Stimularea natalităţii prin oferirea unor stimulente financiare cuplurilor care vor avea copii.

AGRICULTURA

Agricultura are nevoie de o abordare strategică, mica exploataţie agricolă să devină eficientă.

Acces la fonduri europene; tehnologizare, sprijinirea micilor şi marilor fermieri pentru a rămâne conectaţi la pieţele judeţene şi naţionale.

Crearea unei piețe agro-alimentare în orașul Topoloveni, pentru ca fiecare mic producător să-și poată vinde produsele.

ECONOMIE-BUGET

1.Creşterea disciplinei financiar –contabile;

2.Creşterea absorţiei de fonduri europene şi atragerea de noi finanţări.

3.Acordarea de vouchere la achiziționarea bicicletelor.

Comandat de: PNL FILIALA ARGEȘ; Executat de SC Euro Media Trend SRL; MFC: 21200012

2 COMENTARII

 1. Simply desire to say your article is as astounding. The clarity in your post is
  just nice and i could assume you’re an expert on this subject.
  Fine with your permission allow me to grab your RSS feed
  to keep updated with forthcoming post. Thanks a million and please carry on the
  rewarding work.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here